بیسیم نوعی از رادیو می باشد با این تفاوت که رادیو ( موج FM ) تنها گیرنده ‌است، بیسیم فرستنده و هم گیرنده ( موج UHF , VHF ) میباشد. بیسیم هم به شکل دستی و قابل حمل تک نفره و هم به شکل ثابت ( در وسیله نقلیه ( خودرویی ) یا محل ثابت ) قابل استفاده است. نوع دستی و قابل حمل آن اغلب به نام بیسیم واکی تاکی ( Walkie Talkie ) نامگذاری می‌شوند که با فشردن دکمه  ( PTT – Push To Talk ) به سادگی جهت ارسال مکالمه فراهم میگردد. فرکانس بیسیم ها با یکدیگر فرق دارند ، اما پر استفاده ترین آن ها از ۱۳۶-۱۷۴ مگاهرتز(VHF) و ۴۰۰-۴۷۰ مگاهرتز (UHF) هستند .

برد یک بیسیم به قدرت خروجی ( توان دستگاه ) بستگی دارد و عوامل محیطی بر روی برد فرکانس بیسیم ها تاثیر مستقیم دارند.

کاربردهای مفید بیسیم

از مهمترین کاربردهای مفید تجهیزات بیسیم می توان به کلیه سازمان ها ، شرکتها ، کارخانجات ، انبار ها ، مراکز خدماتی و تفریحی و امداد رسانی مانند اورژانس های امداد ، آتش نشانی ، مراکز فوریت های آمبولانس ، شبکه های توزیع آب و فاضلاب ، نیروی انتظامی ، پلیس راهنمایی و رانندگی ، شبکه های توزیع برق ، خطوط حمل و نقل دریایی و هوایی و ریلی ، پلیس ، مراکز ، پروژه های عمرانی و کارگاههای ساختمانی و کلاً در هر جایی که نیاز به ارتباط بین پرسنل اداری و اجرایی مورد نیاز باشد را می توان نام برد
از جمله کاربرد بیسیم های مجاز می توان به کاربرد آن در آفرود ( Off Road ) و سفر های اداری و تفریحی خارج شهر اشاره کرد که در مقالات بعدی به آن اشاره خواهد شد.


shizartell بیسیم ,توان ,مراکز ,قابل ,کاربردهای مفید ,فرکانس بیسیم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

درخت دانش سرگرمی instagram دنیای بازی ارزان سرا پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان ساری مدیا , دانلود اهنگ